Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. HC Valeria Motogna s-a impus în derby-ul judeţean cu CSS Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 50 views
A+A-
Reset

Echipa condusă de Valeria Motogna şi Ana Şomoi a câştigat două din cele trei reprize ale jocului şi a obţinut o victorie la un gol diferenţă în disputa cu cealaltă echipă sălăjeană


După o pauză binemeritată, junioarele 3 de la HC Valeria Motogna şi CSS Zalău au revenit pe parchet. Primul joc din acest an a adus cele două echipe din Sălaj faţă în faţă. Era un meci de care pe care, în care orgoliile tinerelor jucătoare au fost puse la încercare. Atât fetele lui Vali Motogna şi Ana Şomoi, cât şi fetele pregătite de Livia Sabou au fost dornice să dea ce au mai bun pentru a pune mâna pe cele trei puncte.

HC Valeria Motogna este în cursă pentru un loc pe podium. Nici prin gând nu le treceau fetelor să piardă puncte cu CSS Zalău. De cealaltă parte, handbalistele de la Clubul Sportiv Şcolar veneau după un cantonament reuşit, în care s-au pus la punct cu pregătirea fizică.

Astfel, totul era pregătit pentru un joc bun. Şi aşa a şi fost.

Fetele au dat totul pe teren şi au dat dovadă de multă ambiţie şi dăruire. Clasic pentru un derby judeţean.

În prima repriză, fetele lui Vali Motogna au fost mai precise în atac şi au reuşit să se impună cu 10 – 6. În repriza a doua, portarul de la CSS Zalău a fost într-o formă bună şi a reuşit paradă după paradă. Astfel, repriza a doua a aparţinut CSS-ului, scor 11 – 6.

Pentru ultima repriză, Clubul Sportiv Şcolar a încercat să-şi păstreze avantajul de un gol. Însă, echipa pregătită de Vali Motogna şi Ana Şomoi a fost mai bună. HC Valeria Motogna s-a impus cu 7 – 5 şi a obţinut victoria, scor 23 – 22.

După acest joc, HCVM Zalău este pe locul 4, în timp ce CSS Zalău rămâne pe locul 6.

CSS Zalău – HC Valeria Motogna 22 – 23 (6 – 10, 11 – 6, 5 – 7)

Sursa foto: AMC Fotograf

You may also like

Leave a Comment