Responsive Menu
Add more content here...


Vacanţă liniştită pentru SCM Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Începând de luni, jucătorii au primit liber până la începutul lunii ianuarie când este programată reunirea lotului. Va fi o vacanţă liniştită din toate punctele de vedere, echipa iernând pe primul loc, la 4 puncte de urmăritoarea Minaur Baia Mare

Dacă acum un an, în pauza competiţională, SCM Zalău era într-o criză de rezultate şi se lupta pentru evitarea retrogradării, acum situaţia este  diferită. SCM Zalău a intra într-o vacanţă de iarnă liniştită şi fără griji din toate punctele de vedere. Gruparea de sub Meseş este în fotoliul de lider, are 4 puncte avans faţă de Minaur Baia Mare şi 7 faţă de echipa de pe locul 3, astfel că şansele de calificare la barajul pentru Liga a II-a sunt mari.

Începând de luni, jucătorii au primit liber şi se pot bucura de o vacanţă până în ianuarie, când este programată reunirea lotului în vedere pregătirilor pentru a doua parte de campionat.

“Aş fi vrut să mai stăm o săptămână la pregătire şi să disputăm unul sau două jocuri amicale, cu LPS Satu Mare şi Viitorul Cluj, dar nu s-a putut, iar în aceste condiţii jucătorii au primit liber. Băieţii au intrat într-o vacanţă binemeritată. Noi am început pregătirile în iulie şi sunt aproape 5 luni de antrenamente şi jocuri. A fost o perioadă mai lungă, dar măcar a fost cu folos”, ne-a declarat Marius Paşca.

De la început de iulie s-a dat startul pregătirilor la SCM Zalău pentru sezonul 2020 – 2021. În vară, echipa a disputat opt partide amicale, după care au urmat cele 11 meciuri oficiale, (10 în campionat şi unul în Cupa României).

Şase victorii pe teren şi una la “masa verde”, dar şi trei egaluri sunt rezultatele înregistrate de SCM Zalău în campionatul Seriei a X-a. 

You may also like

Leave a Comment