Responsive Menu
Add more content here...


USR: „PSD-PNL taie 1.700 de lei din pensiile angajaţilor din MINERIT şi ENERGIE”

by Stirile din Salaj
0 comment 167 views
A+A-
Reset

1.700 de lei vor pierde, în medie, angajații din minerit și energie pe legea PSD-PNL a pensiilor, de la 1 septembrie.

Alături de aceștia, vor fi afectați și alți români care au muncit în condiții deosebite sau speciale.  ⚠️ De la 1 septembrie 2024, faptul că oamenii au stat în ploaie, în noroi, în ger, în praf, în umezeală, nu mai contează pentru Guvernul Ciolacu.

🚨 În România pensiilor speciale, să iei bani de la cei care cu adevărat au lucrat în condiții speciale și să-i dai celor care nu au muncit în condiții grele, dar care primesc pensii speciale, este o nedreptate uriașă, pe care vrem s-o corectăm.

✊ De aceea, parlamentarii USR – Oana Țoiu, Radu Miruță și Irineu Darău – au depus acum aproape o lună un proiect de lege. Propun cei care au muncit în grupe de muncă și cei care lucrează în continuare în condiții deosebite și speciale să beneficieze de reducerea vârstei de pensionare și de un mod mai avantajos de calcul pentru pensia încasată. Așa cum a fost stabilit înainte de legea PSD-PNL.

🚨 Cerem PSD și PNL să nu mai tergiverseze dezbaterea pe proiectul depus de USR, astfel încât acesta să fie adoptat de urgență și această nedreptate uriașă să fie corectată.

Comunicat de presă – USR

You may also like

Leave a Comment