Responsive Menu
Add more content here...


USR, PMP și Forța Dreptei critică intenția PSD și PNL de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale, anunțând că vor ataca în instanță, la CCR sau la Avocatul Poporului orice demers legislativ în acest sens al Coaliției

Comasare sau complicitate? Un fleac! Ne-au ciuruit!

by Tiberius NICODA
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Citat: “A face politică înseamnă să-i sperii pe oameni atât de tare încât să creadă că orice soluție este cea bună”. (Norman Miller – scriitor)

USR, PMP și Forța Dreptei critică intenția PSD și PNL de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale, anunțând că vor ataca în instanță, la CCR sau la Avocatul Poporului orice demers legislativ în acest sens al Coaliției.

„Adevărata comasare pe care o vom vedea astăzi este comasarea PNL cu PSD. Vorbim de fapt despre dispariția oficială a PNL. Astăzi se va naște partidul unic împotriva românilor PSD-PNL. Alianța Dreapta Unită se va opune Partidului Unic PSD-PNL și va avea candidați comuni la toate alegerile: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Nu îi vom lăsa să fure viitorul României ”, a spus liderul USR, Cătălin Drulă, comentând că demersul Coaliției nu este constituțional, legal și moral.

USR susține că, prin comasarea alegerilor, PSD vrea să le dea liberalilor “o bulă de oxigen” ca să nu se prăbușească.

„Face un talmeş-balmeş în mintea românilor”

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă sunt doi circari, spune președintele USR, Cătălin Drulă. El critică decizia coaliției PSD-PNL de a comasa alegerile locale cu cele europarlamentare și de a participa la scrutinul european pe o listă comună.

”Lui Marcel Ciolacu i se dau ordine din altă parte, este întors cu cheia (…). Devine o datorie patriotică (…), trebuie să mergem la vot, să mergem cu Dreapta Unită, de sus până jos”, susține liderul formațiunii de Opoziție.

Liderii filialelor Sălaj ale USR, PMP și Forța Dreptei au anunțat, miercuri, 22 februarie 2024, că Dreapta Unită va avea candidați comuni la toate Alegerile din 2024: Europarlamentare, Locale, Parlamentare și Prezidențiale.

În acest context, declarațiile reprezentanților Dreptei Unite sunt definite astfel:

“După cum am aflat cu toții zilele trecute, oficial, Partidul Național Liberal s-a “comasat” cu PSD, reînviind FSN-ul anilor ’90.
Vedem declarații de nemulțumire din partea unor membrii PNL. Ținând cont de faptul că PNL practic și-a pierdut identitatea fiind vândut PSD-ului, ne așteptăm ca adevărații liberali și oamenii de dreapta să părăsească acest partid și să se alăture construcției de dreapta – Alianța Dreapta Unită.
Îi așteptăm așadar alături de noi pe toți cei care gândesc și doresc să se implice în construcția unui veritabil proiect modern și reformator de dreapta” – se spune din partea Alianței Dreapta Unită!” – într-un comunicat de presa al USR Sălaj.

Categoric, se vede că, măcar din punct de vedere tehnic, alianța PSD-PNL care au decis comasarea alegerilor, peste toate declarațiile lor de a se pune în slujba intereselor românilor, practic, ei prin această manevră vor să își păstreze privilegiile politice, de clan și grup, interese care nu au absolut nimic a face cu interesele țării sau ale cetățenilor chemați la urne în acest an electoral.

Comasarea convenită de către alianța PSD-PNL, este aidoma unui scandal iscat. Cu poalele ridicate-n cap, fără nicio moralitate și diplomație, făcute din dorința disperată de a se menține la putere și avantaje personale și de grup cu absolut orice preț.

Se spune că sunt decenii în care nu se întâmplă nimic; și sunt săptămâni în care se întâmplă decenii!

You may also like

Leave a Comment