Responsive Menu
Add more content here...


Usain Bolt se alătură PokerStars Team

by Călin ONICAŞ
0 comment 535 views
A+A-
Reset

După ce de-a lungul timpului numeroase personalităţi din lumea sportului s-au alăturat brandului PokerStars pentru promovarea jocului de poker, recent celebra platformă de poker online a anunţat o nouă colaborare de prestigiu: Usain Bolt s-a alăturat PokerStars Team. Este un nou parteneriat de succes între campioni, se poate spune, ţinând cont de palmaresul lui Usain Bolt şi de reputaţia PokerStars. Practic, cel mai rapid om de pe planetă devine noul ambasador din lumea sportului al celui mai mare website de poker la nivel mondial.

Usain Bolt s-a arătat încântat de noua provocare, menţionând că se va alătura actorului de comedie Kevin Hart, alături de care va încerca să aducă pokerul online cât mai aproape de toate categoriile de public. Celebrul sportiv consideră că cei de la PokerStars sunt nişte campioni, iar pokerul este un joc provocator, social, distractiv şi competitiv, ceea ce îl face demn de a fi recomandat fanilor săi şi oamenilor din întreaga lume.

Se ştie faptul că pokerul este un joc de abilităţi, ceea ce determină ca acesta să se intersecteze cu sportul în multe aspecte. La fel ca sportul, jocul de poker înseamnă antrenament intensiv, concentrare, dedicare, totul însă în jurul conceptului de fair-play. Dincolo de orice, ambele activităţi îi fac pe oameni să se distreze, să-şi consume timpul într-un mod cât mai plăcut.

Usain Bolt va reprezenta PokerStars în campanii de marketing şi va avea apariţii live, dorindu-se introducerea pokerului către noi categorii de audienţă, inclusiv persoane care nu au avut contact până acum cu această formă de divertisment, mai ales în mediul online, după cum a explicat Eric Hollreiser, vicepreşedinte al comunicării corporative în cadrul PokerStars.

 

Acesta a mai spus că Usain Bolt este o persoană extrem de competitivă, care a împins jocul către noi limite. În acelaşi timp, este unul dintre cei mai apreciaţi atleţi din întreaga lume. Astfel, personalitatea sa ce atrage atât de multă atenţie în mod pozitiv va ajuta PokerStars să promoveze pokerul într-un mod amuzant, sociabil şi… rapid! Cu o prezenţă solidă şi în ţara noastră, PokerStars oferă clienţilor inclusiv pariuri sportive şi jocuri de cazino prin platforma Pokerstars Casino, segmente pe care le permite jucătorilor experienţe de top.

Născut pe 21 august 1986 în Jamaica, Usain Bolt este un atlet jamaican, sprinter, deţinător al recordurilor mondiale la probele de viteză pe 100 de metri şi 200 de metri. De asemenea, împreună cu coechipierii săi, deţine recordul la proba de ștafetă 4 x 100 de metri. Usain Bolt este cunoscut pentru faptul că a forţat adesea limitele, depăşind bariere despre care nu se credea că este posibil fizic să fie trecute de către un om, în domeniul atletismului.

Cel mai bun sprinter al lumii este încă în activitate, ceea ce îl face şi mai vizibil, în beneficiul pokerului online pe care acum îl promovează. Usain Bolt s-a impus recent, fără să forțeze, în proba de 100 de metri, la reuniunea atletică de la Ostrava. Bolt a fost cronometrat cu un timp modest raportat la performanţete sale anterioare, la doar trei sutimi de următorul clasat, cubanezul Yunier Perez.

Sportivul jamaican a fost desemnat atletul anului 2008, când a atras atenţia la Jocurile Olimpice. Atunci, a devenit primul atlet (după celebrul Carl Lewis) care a câștigat toate trei probele (100 m, 200m şi 4 x 100 m) la aceeaşi ediție a Jocurilor Olimpice și prima persoană din lume ce a stabilit recorduri mondiale la toate aceste trei probe la aceeași Olimpiadă.

Un amănunt interesant este că Usain Bolt a publicat în 2010 o autobiografie, intitulată „Usain Bolt. Povestea mea„, carte publicată inclusiv în limba română în anul 2012. Aşadar, cei care vor să afle mai multe informaţii despre viaţa sa pot citi autobiografia ce are titlul original „Usain Bolt: My Story: 9.58”.

You may also like

Leave a Comment