Unitate pentru o administrație mai eficientă: misiunea Alianței Dreapta Unită!

by Tiberius NICODA
0 comment 260 views
A+A-
Reset

Președintele Forța Dreptei SĂLAJ, Domnul Sorin- Alin POP – transmite un comunicat-apel, astfel:

“În drumul nostru către guvernare, ne-am angajat să aducem schimbări concrete și eficiente pentru binele comun. Printre măsurile noastre prioritare se află identificarea instituțiilor afectate de numiri politice și efectuarea unui inventar detaliat al funcțiilor acestora. Ne propunem să reformăm și să comasăm acele funcții care nu își găsesc rostul, punând accentul pe promovarea meritocrației și a oamenilor cinstiți în serviciul public.

Este timpul să renunțăm la practici personajelor, politicienilor și politicilor depășite, ce evident că nu funcționează și nici nu aduc rezultate și să consolidăm principiile unei administrații eficiente și responsabile.

Vă invit pe cei care împărtășiți aceste dorințe, să vă alăturați nouă în această misiune pentru a construi un viitor mai bun pentru toți.”

Dreapta Unită va promova meritocrația în numirile în funcțiile publice”

,, Cele trei partide care compun Alianța Dreapta Unită SALAJ – Forța Dreptei, USR și PMP – au decis să promoveze principiul meritocratic în numirile în funcții publice. Este vorba strict de funcțiile politice, în care posturile sunt ocupate prin decizia conducătorilor de instituții, nu de funcții ocupate prin concurs sau prin alegeri. Liderii Dreptei Unite afirmă că au luat această decizie pentru că România are nevoie de o guvernare competentă, care să facă dreptate și să îndrepte toate erorile făcute de monstruoasa coaliție care conduce acum țara.

Liderii Dreptei Unite SĂLAJ sunt convinși că această coaliție va fi principalul pilon al unei guvernări de centru-dreapta, din acest an. Ei afirmă că Sunt deciși să promoveze oameni competenți, cinstiți și harnici.

Competiția pentru desemnarea celor care vor ocupa acestor funcții este deschisă tuturor oamenilor onești, buni și competenți, nu doar membrilor de partid, afirmă liderii Dreptei Unite.

Astfel, ei vor promova oameni capabili și integri, chiar dacă ei nu sunt membri ai partidelor Forța Dreptei, USR sau PMP”, mai completează Președintele Forța Dreptei SĂLAJ, Sorin- Alin POP.

You may also like

Leave a Comment