Responsive Menu
Add more content here...


Unirea Vîrşolţ revine în competiţii oficiale după mulţi ani de pauză

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 862 views
A+A-
Reset

Formația s-a înscris în Cupa României, dar autoritățile locale iau în calcul și înscrierea în Liga a V-a, cu atât mai mult cu cât terenul de fotbal din central comunal a fost amenajat


De aproximativ 25 de ani, centrul comunal nu a mai avut o reprezentantă în competiţiile oficiale, însă comuna a avut o echipă la Recea Mică. De aproximativ doi-trei ani, autorităţile locale au luat în calcul înfiinţarea unei echipe de fotbal în centrul comunal.

Totuşi, prima dată, autorităţile locale au început să efectueze lucrări de amenajare la terenul de fotbal, pentru a oferi condiţii optime pentru desfăşurarea unui meci de fotbal. Terenul este amplasat în apropierea barajului de acumulare.

În această vară, iubitorii “sportului rege” din Vîrşolţ, îşi vor putea vedea dorinţa împlinită, având în vedere că în comuna a “renăscut” Unirea, formaţia care în urmă cu aproximativ 25 de ani reprezenta cu succes centrul comunal în competiţiile judeţene.

Astfel, Unirea va lua startul în noua ediţie a Cupei României. Toate demersurile pentru realizarea acestui pas au fost făcute de viceprimarul Deneş Andrei.

“Oricum, Vîrşolţul nu a avut echipă de foarte mult timp, dar comuna a avut o echipă bună la Recea, care a avut chiar rezultate bune în Liga a V-a. Acum, Primăria şi Consiliul Local sunt alături de Unirea şi sunt pregătite să susţină financiar activitatea formaţiei. În acest moment, eu nu ştiu dacă echipa se va înscrie şi în campionat, iar pe acest subiect, vom mai vorbi în perioada următoare”, ne-a declarat primarul Breda Lajos.

Să spunem că iubitorii fotbalului din Vîrşolţ vor avea ocazia să revadă Unirea la joc duminică, de la ora 17.00, cu ocazia duelului cu Olimpic Gîrceiu, ocupanta locului 10 în Seria Vest a Ligii a V-a, în primul tur  al Cupei.

 


Program primul tur al Cupei României, duminică, ora 17.00:

Măgura Buciumi – AS Creaca Jac

Dumbrava Ciocmani – Someşul Letca, teren Tihău

Largiana Românaşi – Agronova Dragu

Năprădeana Năpradea – Viitorul Băbeni

Unirea Cristolţ – Recolta Agrij

Someşul Gâlgău – Olimpia Rus

Someşul Someş Odorhei – ACS Tihău

Rapid Zimbor – Cetatea Almaşu, ora 18.00

Unirea Benesat – Unirea Sălăţig

Barcău Tusa – Venus Borla, sâmbătă, ora 18.00

Unirea Vîrşolţ – Olimpic Gîrceiu

Luceafărul Valcău – Stejarul Sîg, ora 18.00

Voinţa Horoatu Crasnei – Steaua Cosniciu

Voinţa Derşida – Unirea Hereclean


 

You may also like

Leave a Comment