Responsive Menu
Add more content here...


Una caldă, alta rece, pentru juniorii republicani de la SCM Zalău

În etapa de la finalul săptămânii trecute, ambele grupe au evoluat în deplasare, la FC Bihor Oradea. Dacă juniorii U19 antrenaţi de Alexandru Pop au reuşit o victorie categorică în play-out, cu scorul de 3 – 0, juniorii U 17 au fost învinşi la o diferenţă de patru goluri. Cu toate acestea, formaţia antrenată de Marius Muntean nu mai poate pierde primul loc din play-off

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 822 views
A+A-
Reset

Campionatul Naţional U19 şi U17 a programat la finalul săptămânii trecute runda cu numărul 9 din play-off şi play-out. A fost penultima rundă din această fază a campionatului, în care ambele grupe de la SCM Zalău au evoluat în deplasare, la FC Bihor Oradea. În deplasarea de la Oradea, juniorii A antrenaţi de Alexandru Pop au reuşit un meci perfect în play-out şi s-au impus categoric, cu scorul de 3 – 0. A fost un meci dominat clar de zălăuani, care au înregistrat a patra victorie în această fază a campinatului, reuşind să câştige în faţa ocupantei locului secund.

SCM Zalău U19 a ajuns la 22 de puncte şi va termina play-out-ul pe locul 3. În ultima rundă, formaţia antrenată de Alexandru Pop va juca sâmbătă, la Mirşid, contra celor de la CSS 2 Baia Mare, cea mai slabă echipă din această grupă, care are doar un singur punct.

Meci fără miză pentru juniorii U17

Încă din etapa trecută, SCM Zalău şi-a asigurat primul loc în play-off-ul Seriei a VIII-a, astfel că pentru formaţia antrenată de Marius Muntean, ultimele jocuri nu prea mai au miză. S-a văzut acest lucru şi duminică, la FC Bihor Oradea, unde gruparea de sub Meseş a înregistrat o înfrângere cu scorul de 0 – 4!

A fost un joc în care antrenorul a trimis în teren şi jucătorii care au evoluat mai puţin în acest campionat. La fel se va întâmpla şi sâmbătă, la ultimul joc din play-off, când SCM Zalău va juca la Mirşid cu Unirea Dej. Şi acest joc va fi folosit pentru a pregăti optimile Campionatului Naţional U17, fază care este programată în data de 29 aprilie.

You may also like

Leave a Comment