Responsive Menu
Add more content here...


Un tânăr din Zalău, prins drogat la volan, circulând cu viteză mare prin localitatea Brebi

Un șofer din Zalău, drogat, a fost prins de DJ 191 C în timp ce gonea cu 82 de kilometrii la oră. Polițiștii sălăjeni i-au reținut permisul și i-au făcut dosar penal pentru conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe

by Mihai POP
0 comment 1,3K views
A+A-
Reset

Sâmbătă, 29 iunie a.c., la ora 15.19, pe drumul județean 191 C, în localitatea Brebi, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 82 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

În urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere până la soluționarea cauzei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

You may also like

Leave a Comment