Un tânăr din Ungaria, înfiat când era mic, își caută familia biologică în Sălaj

by Mihai POP
0 comment 113 views
A+A-
Reset

Pe pagina de Facebook a ”The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, organizația non-profit cu ajutorul căreia foarte mulți copii adoptați străinătate și-au găsit părinții biologici, publică luni apelul unui tânăr cu domiciliul în ȘIMLEU SILVANIEI și adoptat în Ungaria care își caută părinții

Tânărul a ajuns la 22 de ani și vrea să-și cunoască părinții biologici. El a făcut apel pe o pagină de Facebook dedicată acestor copii care au fost adoptați în străinătate și care vor să-și afle originile. Tânărul este din Șimleu Silvaniei și are unele date despre părinții lui biologici.

TODORAN TIHAMÉR s-a născut în Ungaria, Budapesta, în anul 2002. La foarte puțin timp de la naștere a fost dat spre adopție. Pe atunci ambii părinți au mers la muncă în Ungaria, dar nu se știe dacă au rămas acolo sau dacă s-au mai întors înapoi în județul Sălaj.

Tânărul vrea acum să-și cunoască părinții biologici și a făcut un apel pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, unde apelează la ajutorul oamenilor care ar putea avea informații despre părinții săi naturali.

”Salutări tuturor!
M-am nascut in anul 2002 in Ungaria, Budapesta, districtul VIII.(sectorul). Doresc ca prin intermediul acestei pagini să-mi găsesc familia biologică.
Din actele ce dețin reiese că numele meu la nastere a fost TODORAN TIHAMÉR, iar numele mamei mele TODORAN BRIGITTA, pe atunci cu domiciliul in ȘIMLEUL SILVANIEI, judetul Sălaj.
Numele bunicii din partea mamei este ELEKES ANNA MARIA, iar al tatălui DIMA JOZSEF, mama tatālui ILONA FURUS.
La foarte puțin timp de la naștere am fost dat spre adoptie. Pe atunci ambii mei părinți au venit la muncă în Ungaria, nu se știe dacă au rămas acolo sau dacă s-au mai întors înapoi în județul Sălaj.
Vā rog sā DISTRIBUITI anuntul meu, cât mai mult posibil poate asa o sā ajungā si la pārintii mei. Dacā cineva îi recunoaste vā rog sā lāsati un mesaj acestei pagini.
Vā multumesc!” , scrie băiatul.

Toți cei care au informații care l-ar putea ajuta sunt rugați să se adreseze administratorilor paginii de Facebok unde a lansat anunțul.

You may also like

Leave a Comment