Responsive Menu
Add more content here...


Un tânăr din Jibou s-a ales cu dosar penal după ce a încălcat ordinul de protecție

by Mihai POP
0 comment 39 views
A+A-
Reset

Se pare că se pun lucrurile în mişcare şi în ţara noastră în ceea ce priveşte violenţa domestică. Nu mai e de joacă cu ordinul de restricţie emis de către autorităţi, iar asta a păţit-o pe propria piele un tânăr din Jibou. Bărbatul în vârstă de 29 de ani a încalcat ordinul de protecţie şi s-a ales cu un dosar penal


Polițiștii Orașului Jibou cercetează un bărbat de 29 de ani, din aceeași localitate, care, la data de 31 august a.c., ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști pe numele său, apropiindu-se de fosta concubină.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu prin care i s-ar fi interzis să se apropie la o distanță mai mică de 50 de metri față de aceasta, precum și față de cei doi copii ai acesteia, ar fi revenit la locuința femeii, încălcând astfel măsurile impuse prin ordinul de protecție provizoriu.

Polițiștii sălăjeni au întocmit în cauză un dosar de cerecetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

You may also like

Leave a Comment