Responsive Menu
Add more content here...


Un tânăr din comuna Crișeni a fost mușcat de un câine ciobănesc. Animalul a sărit peste gard

Un incident extrem de grav a avut loc în localitatea Gârceiu, comuna Crișeni. Un câine din rasa ciobănesc mioritic a sărit gardul unui imobil și a atacat un tânăr de 18 ani

by Mihai POP
0 comment 894 views
A+A-
Reset

Vineri, 24 mai a.c., în jurul orei 07.00, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat să intervină în localitatea Gârceiu, comuna Crișeni, după ce o persoană a fost mușcată de un câine.

La fața locului s-a stabilit că un tânăr în vârstă de 18 de ani, aflat pe drumul public, a fost atacat de un câine din rasa ciobănesc mioritic și mușcat de gamba piciorului stâng, după ce câinele a scăpat din zgardă și a sărit gardul unui imobil.

O ambulanță sosită la față locului i-a acordat îngrijiri medicale, iar ulterior l-a transportat la U.P.U. Zalău.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 12 din Ordonanța de urgență nr. 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi, respectiv „neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane […]”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor.

You may also like

Leave a Comment