Responsive Menu
Add more content here...


Un tânăr de 18 ani din Zalău are leucemie. Remus are nevoie de ajutorul nostru

by Mihai POP
0 comment 37 views
A+A-
Reset

Diagnosticat cu leucemie, sălăjeanul are nevoie de un transplant de măduvă. Costurile sunt destul de ridicate, astfel că Remus are nevoie de noi pentru a putea reveni la o viaţă normală


Remus Opriş este elev în clasa a XII-a, profil Mate-Info, a Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian”, iar viaţa sa s-a schimbat în luna noiembrie a anului trecut, la o lună după ce a devenit major.

Tânărul în vârstă de 18 ani a fost diagnosticat cu leucemie, fiind imediat internat la Cluj, la Clinica de Hematologie.

Din păcate, veştile rele au continuat pentru Remus, iar la trei săptămâni de la internare s-a infectat cu coronavirus. Adolescentul este un luptător şi a reuşit să treacă peste aceste dificultăţi.

A urmat transferul la cel mai mare centru de Hematologie din Europa – Clinica Sant’Orsola din Bologna, Italia, acolo unde Remus urmează tratamente şi face chimioterapie.

Recent, Remus şi familia sa a primit o veste excelentă, medicii găsind un donator de măduvă cu compatibilitate de 99 la sută, ceea ce ar însemna o şansă de vindecare pentru Remus.

Însă, costurile transplantului se ridică la suma de 50.000 de euro, iar oamenii cu suflet mare îl pot ajuta pe Remus să aibă şansa la o viaţă normală.

Cei care vor şi pot să-l ajute pe Remus, o pot face donând în contul: RO77 BTRL RONC RT0P 7803 6101

Titular OPRIȘ ANCA MIHAELA

Sau în contul Asociației din Inimă pentru Sălaj:

RO85 RZBR 0000 0600 1655 2883

You may also like

Leave a Comment