Responsive Menu
Add more content here...


Un tânăr a ajuns la închisoare după ce a furat mai multe sticle cu băuturi alcoolice dintr-un magazin din Zalău

În noaptea de 20 - 21 aprilie a.c., au fost furate mai multe sticle cu băuturi alcoolice din incinta unei societăți comerciale din Zalău. Sesizați despre acest furt, polițiștii au demarat cercetările și l-au identificat pe hoț în persoana unui tânăr din municipiu. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar instanța de judecată a emis mandat de arestare pentru 30 de zile

by Mihai POP
0 comment 456 views
A+A-
Reset

Luni, 21 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de un bărbat de 29 de ani, din municipiul Zalău, cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, în stare de recidivă postexecutorie.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în noaptea de 20/21 aprilie a.c., bărbatul de 29 de ani ar fi pătruns prin efracție în incinta unui magazin din municipiul Zalău, de unde ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

Luni, 22 aprilie a.c., cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Zalău, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Zalău a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.

”Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, transmite IPJ Sălaj.

Fotografie cu caracter ilustrativ.

You may also like

Leave a Comment