Un tânăr a ajuns cu mașina în șanț între localitățile Jac și Creaca

by Mihai POP
0 comment 82 views
A+A-
Reset

Un eveniment rutier a avut loc luni după amiază, pe Drumul Jațional 108 A, între localitățile Jac și Creaca, unde un tânăr de 29 de ani a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Acesta a ajuns la spital


La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, pe drumul județean 108 A, între localitățile Jac și Creaca, un bărbat de 29 de ani, din localitatea Creaca, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Jac – Creaca, în împrejurări care urmează a fi astabilite în urma cercetărilor, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul autoturismului și ar fi prărsit partea carosabilă, răsturnându-se în șanțul de pe partea dreaptă a sensului său de deplasare.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la o unitate medicală.

Bărbatul de 29 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Jibou continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fotografie cu caracter informativ.

You may also like

Leave a Comment