Responsive Menu
Add more content here...


Un sălăjean a ajuns în arest, după ce a furat autoutilitara şefului. Tânărul nu avea nici permis de conducere

by Mihai POP
0 comment 30 views
A+A-
Reset

Din câte se pare, un tânăr în vârstă de 21 de ani, nemulţumit că nu a fost remunerat pentru munca prestată, a smuls cheile de la autoutilitara sefului, ulterior deplasându-se cu autovehicului


Polițiști Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiul Săcele,  efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “tâlhărie” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 30 septembie, în jurul orei 15,55, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 32 ani din localitatea Prejmer, județul Brașov, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului Săcele, județul Brașov, o persoană de sex masculin i-a sutras autoutilitara.

În temeiul sesizării, au fost constituite de îndată, mai multe echipe de cercetare din cadrul Poliției Municipiului Săcele, care în scurt timp, au depistat autoutilitara în trafic, pe bdl. George Moroianu din municipiul Săcele.

Conducătorul  a fost identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 21 ani din județul Sălaj.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul în cauză, s-ar fi întâlnit în cursul zilei de 30 septembrie 2020, cu bărbatul de 32 ani, iar pe fondul unor discuții contradictorii privind unele servicii prestate și neremunerate, l-ar fi amenințat pe acesta cu acte de violență și i-ar fi smuls din mână cheile autoutilitarei, ulterior deplasându-se cu aceasta pe raza municipiului Săcele, județul Brașov.

Din verificările efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul de 21 ani, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

You may also like

Leave a Comment