Un pui de pisică a fost salvat de pompierii sălăjeni după ce a căzut într-o fântână adâncă

by Mihai POP
0 comment 1.3K views
A+A-
Reset

Pompierii sălăjeni au salvat, sâmbătă, un pui de pisică ce căzuse într-o fântână adâncă de 12 metri, în localitatea Derșida. O baie rece în ianuarie e ultimul lucru la care ar visa o pisică


Tigrișor însă, neastâmpărat din fire, nu a luat în calcul pericolul de a se plimba pe marginea fântânii din ogradă.

O mișcare greșită l-a făcut să cadă în puțul adânc de 12 metri, de unde, cu ultimele puteri a început să miaune disperat până când stăpânii l-au auzit. Pentru că singuri nu aveau cum să-l salveze, aceștia i-au chemat în ajutor pe salvatorii sălăjeni.

Sâmbătă, în jurul prânzului, într-o gospodărie din localitatea Derșida a fost observat un pisoiaș năzdrăvan căzut într-o fântână, care avea cu siguranță nevoie de ajutor.

De îndată, pompierii s-au mobilizat și au început misiunea de salvare.

Intervenția echipajelor de pompieri din cadrul Detașamentului Zalău și a Punctului de Lucru Sărmășag a fost una destul de dificilă, deoarece a fost nevoie de îndepărtarea acoperișului fântânii pentru a poziționa trepiedul de salvare necesar coborârii.

Cu toate că puțul fântânii era foarte îngust și avea o adâncime de aproximativ 12 m, un salvator a coborât în fântână, iar puiul de pisică captiv a fost salvat și predat teafăr proprietarului.

Felicitări echipajelor pentru efortul depus și modul profesionist de intervenție!

Suntem siguri că Tigrișor nu va uita prea curând acestă baie îngrozitoare, cum nici pompierii nu-i vor uita ochișorii verzi.

You may also like

Leave a Comment