Responsive Menu
Add more content here...


Un primar social democrat din Sălaj cere excluderea senatorului Bădălău din PSD

by Mihai POP
0 comment 27 views
A+A-
Reset

După ce pentru a doua oară, senatorul Niculae Bădălău – liderul PSD Giurgiu – a jignit public Diaspora, un primar PSD din Sălaj a avut imediat o reacţie pe Facebook prin care cere excluderea acestuia din partid


Este vorba de primarul comunei Horoatu Crasnei, Florian Sur, care a avut „curajul”, a doua zi, pe 30 noiembrie, să publice pe contul personal de Facebook un mesaj tranşant prin care cere excludere lui Bădălau din PSD.

„Sunt PSD-ist, dar nu pot să fiu de acord cu afirmațiile lui Bădălău despre diasporă. Am surori și nepoți plecați în străinătate (nu de prea mult bine în țară), de aceea cer conduceri partidului să-l excludă din PSD. Reforma se face cu oameni competenți”, a scris primarul Sur, pe Facebook.

Senatorul PSD Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, a făcut, vineri, 29 noiembrie, într-o conferință de presă, o declarație jignitoare la adresa diasporei, spunând că vreo 700 de mii de români din străinătate se află acolo legal, restul până la 3-5 milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

„Ei au 700.000 de oameni, avem care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia, eu știu”, a afirmat Niculae Bădălău, potrivit înregistrării postate pe Facebook de giurgiu-acid.ro.

În august 2018, Niculae Bădălău apărea într-o filmare de la o petrecere alături de un lăutar care îi dedică o melodie cu versuri jignitoare la adresa românilor plecați la muncă în străinătate: ”Să vină diaspora / Că noi ne p… pe ea”.

VIDEO cu declaraţia controversată a senatorului Niculae Bădălău

https://www.facebook.com/giurgiuacidro/videos/487469411865206/

You may also like

Leave a Comment