Responsive Menu
Add more content here...


Un pompier din Sălaj, erou în timpul liber. A salvat viața unei femei aflată în stare gravă, implicată într-un accident rutier

Un pompier din Sălaj, aflat în timpul liber a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Băbeni. Până la sosirea echipajelor, Sandu a reușit să salveze viața unei femei aflată semiconștientă și prezenta politraumatisme, o hemoragie la nivelul gurii și o plagă pe partea dreaptă a capului

by Mihai POP
0 comment 127 views
A+A-
Reset

Duminică după masă, aflat în timpul liber, plt. adj. șef Găvra Sandu-Gabriel a primit un telefon de la un cunoscut care era speriat deoarece fusese implicat într-un eveniment rutier pe raza localității Băbeni.

Aflat în apropiere, acesta nu a mai stat pe gânduri și s-a deplasat de îndată la locul accidentului. Ajuns primul la fața locului, Sandu a evaluat rapid situația și a observat imediat faptul că una dintre cele 3 persoane implicate era semiconștientă și prezenta politraumatisme, o hemoragie la nivelul gurii și o plagă pe partea dreaptă a capului.

Femeia a fost asistată medical la fața locului, fiind stabilizată de către pompier care a luat legătura și a oferit informații medicale relevante medicului de pe echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) care pornise spre locul solicitării.

Victima a fost transportată la UPU SMURD Zalău.

”Îl felicităm pe colegul nostru pentru modul în care își îndeplinește permanent nobila menire de salvator în folosul comunității”, transmite ISU Sălaj.

 

You may also like

Leave a Comment