Responsive Menu
Add more content here...


Un nou volum Seres Beatrice la Editura „Caiete Silvane”

La Editura „Caiete Silvane”, în colecția „Roman”, a apărut, cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, cartea „O lume de la capăt”, de Seres Beatrice

by Mihai POP
0 comment 116 views
A+A-
Reset

La Editura „Caiete Silvane”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sălaj și al Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, a apărut volumul fantasy – science-fiction „O lume de la capăt”, de Seres Beatrice.

M-am născut în iarna anului 1995, în Zalău, România.
Sunt autoare publicată a trei lucrări de ficțiune, printre care «Galaxia din spatele lunii» și «Sindromul Yarmilla»”.
Ca absolventă a facultății de psihologie, mi-am dezvoltat abilitatea de a crea personaje credibile, în experiența cărora cititorii se pot regăsi cu ușurință.

 

Studiul operelor autorilor contemporani români și străini mi-a oferit curajul de a-mi așterne propria imaginație pe foaie, încă de la cincisprezece ani.”

„Într-una dintre miile de realități posibile, Hellia ajunge într-un Univers în care este tocmai Dumnezeu. Ea recreează lumea, altfel decât o știm noi. Pământul devine plat, iar oamenii devin ingenium, o specie nouă, umanoidă, care deține încă de la naștere toate cunoștințele lumii. Ea, însă, dă greș atunci când își recreează sora pierdută în realitatea sa originală și realizează că, în ciuda trăsăturilor fizice și morale pe care i le atribuie, esența umană nu poate fi recreată.” (Seres Beatrice)

„Caiete Silvane”, revista și editura Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție a Consiliului Județean Sălaj.

www.culturasalaj.ro
www.edituracaietesilvane.ro
www.caietesilvane.ro

You may also like

Leave a Comment