Un nou transfer spectaculos în Liga a IV-a. Gabriel Țiriac a ajuns la FC Chieșd

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.5K views
A+A-
Reset

După transferul lui Raul Stanciu la Nușfalău, un nou transfer important s-a realizat la nivelul Ligii a IV-a. Gabriel Țiriac a părăsit Ardealul Crișeni și a ajuns la FC Chieșd

Începutul de an este un plin de activitate la nivelul Ligii a IV-a. Echipele implicate în lupta pentru titlu caută să-și întărească loturile în această perioadă, iar primele mutări au fost deja oficializate.

Zilele trecute, CS Barcău Nușfalău anunța transferul lui Raul Stanciu, iar la scurt timp, FC Chieșd s-a mișcat rapid și a transferat unul dintre cei mai buni jucători din acest eșalon.

După ce în prima parte a sezonului a evoluat pentru Ardealul Crișeni, Gabriel Țiriac a schimbat echipa și din retur va evolua la FC Chieșd.

Gruparea condusă de Leontin Chiș și Ovidiu Morar încă nu și-a luat gândul de la titlu și are planuri mari pentru retur. Odată cu aducerea lui Țiriac are un lot echilibrat valoric și care este capabil să lupte de la egal la egal cu orice adversar.

Gabriel Țiriac este unul dintre cei mai importanți jucători din Liga a IV-a, având experiența chiar și la nivelul Ligii a III-a, acolo unde a evoluat la FC Zalău.

Oricum FC Chieșd avea cel mai bun atac din campionat, iar cu realizarea acestui transfer arată și mai bine in ofensivă.

Gabriel Țiriac a debutat deja la noua sa echipă, la Cupa AJF, compertiţie care a debutat în acest weekend.

Mai multe detalii pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean de miercuri, 31 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment