Un nou loc de joacă din Municipiul Zalău a fost modernizat

by Mihai POP
0 comment 494 views
A+A-
Reset

Un nou loc de joacă a fost modernizat în această săptămână, spre bucuria copiilor ce locuiesc pe strada Ioan Nechita din municipiul Zalău. Toate elementele locului de joacă au fost schimbate cu unele noi, moderne, care prezintă un grad de siguranță ridicat pentru cei mici


După lucrările de modernizare a locurilor de joacă din vecinătatea blocului Gulliver, a celui din cartierul Porolissum, de pe strada Lt. Col. Teofil Moldoveanu și a celui din zona intersecției bulevardului Mihai Viteazul cu strada Tudor Vladimirescu, o echipă din cadrul Societății Citadin a finalizat lucrările de reamenajare a locului de joacă de pe strada Ioan Nechita .

Locul de joacă de pe strada Ioan Nechita se alătură celor de pe strada Lt. Col. Teofil Moldoveanu și din vecinătatea blocurilor Gulliver și Dalia, acestea fiind reabilitate recent de Societatea Citadin.

În vederea amenajării acestui parc au fost realizate ziduri de sprijin, s-a intervit pentru amenajarea suprafeței de joacă și a fost împrejmuit terenul.

De asemenea, au fost montate noi echipamente de joacă și aparate fitness, iar suprafața urmează să fie acoperită cu tartan.

You may also like

Leave a Comment