Responsive Menu
Add more content here...


Un nou candidat la fotoliul de primar pentru Zalău – deputatul Alin Prunean din partea partidului “REPER”

Iată, după ce pendula între opţiunile de a candida postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj sau pentru postul de primar al Zalăului, deputatul Alin-Costel Prunean din partea “REPER” – partidul fondat de sălăjeanul nostru Dacian Cioloş – s-a decis

by Tiberius NICODA
0 comment 73 views
A+A-
Reset

În zilele trecute a venit şi anunţul deputatului pentru susţinătorii, fanii şi simpatizanţii săi, pe pagina sa de Facebook.

“Aleg să candidez pentru primăria Municipiului Zalău pentru că e nevoie de un suflu nou, e nevoie de expertiză şi profesionalism. Am stat destul aşteptând să se schimbe lucrurile. Edilii de până acum au eşuat în mandatele lor.
Azi, Zalăul ar fi trebuit să fie la un nivel de dezvoltare ca oricare alt oraş din ţară de mărimea lui dar aici, mai avem mult de lucrat. Iar asta nu se va întâmpla dacă nu schimbăm administraţia locală.

Încă vorbim de lipsa infrastructurii în oraş, încă avem probleme mari cu spaţiile de parcare, încă nu există organizare la nivel de cartiere.

Lucrările edilitare demarate anii trecuţi sunt mult sub standardul de calitate. Viziunea asupra aspectului oraşului lipseşte cu desăvârşire: platouri imense pavate cu piatră sau beton, spaţii verzi şi de recreere inexistente şi praf… foarte mult praf!
Pe lângă viziunea greşită asupra aspectului oraşului, până în prezent nu am văzut nimic palpabil făcut de administraţia locală pentru oameni şi anume susţinerea excelenţei, susţinerea culturii, susţinerea sportului, sprijinul social. Alocările de la bugetul local sunt prea puţine spre deloc. Cum să crească o comunitate fără sprijin?

Îmi doresc să fiu un primar aproape de oameni, atent la nevoile lor, să fiu vocea celor care nu au fost auziţi. Vreau să fiu un partener de dialog onest şi deschis tuturor.

Candidez pentru a fi PRIMAR PENTRU OAMENI!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alin-Costel Prunean este economist şi antreprenor, implicat de peste 20 de ani în proiecte dedicate comunităţii. Din anul 2020 este deputat. În Parlamentul României, sălăjeanul nostru face parte din 2 comisii: Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice, şi Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii.
Prin candidatura sa, deputatul REPER întregeşte lista acelora care s-au lansat în competiţia pentru ocuparea locului de primar al Zalăului.

Desigur, competiţia pentru ocuparea locului în fruntea primăriei şi destinelor Zalăului nu va fi uşoară, dar se anunţă de pe acuma una foarte interesantă din care doar, clar, un singur candidat va învinge. Anume, acela care va convinge!

You may also like

Leave a Comment