Un muncitor care lucra la faţada Mănăstirii Bobota a căzut în gol de pe o schelă. A fost transportat de urgenţă la Oradea cu elicopterul SMURD

by Mihai POP
0 comment 33 views
A+A-
Reset

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie, printre care şi elicopterul SMURD. Victima a suferit răni grave şi a fost transportată de urgenţă la o unitate medicală din Oradea


Pompierii militari sălăjeni au intervenit în această dimineață, în jurul orei 07.30 în localitatea Bobota, pentru a salva o persoană căzută în gol de pe o schelă situată în incinta Mănăstirii ”Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” Bobota.

La locul evenimentului, s-au deplasat echipaje din cadrul Punctului de Lucru Sărmășag, Detașamentului Zalău și elicopterul SMURD de la Jibou.

Persoana de sex masculin, în vârstă de 42 de ani, a fost găsită inconștientă pe o schelă ce se afla la înălțimea de 4 m, fiind căzută de la înălțimea de 6 m.

Având în vedere poziția victimei și rănile suferite de aceasta în urma căderii, complexitatea misiunii a fost una ridicată, fiind necesară utilizarea autospecialei de intervenție și salvare de la înălțime.

Din câte se pare, victima ar fi suferit un traumatism în zona capului.

Ulterior, elicopterul SMURD a preluat pacientul și l-a transportat la o unitate medicală din Oradea.

Victima este originară din comuna Deseşti, judeţul Maramureş.

You may also like

Leave a Comment