Responsive Menu
Add more content here...


Un multiplu campion mondial, preparator fizic la echipa de volei de la SCM Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Începând din noul sezon – Călin Marincaş – multiplu campion de karate tradiţional a devenit preparatorul fizic al echipei zălăuane. Călin Marincaş activează în cadrul SCM Zalău şi ca antrenor la secţia de karate

Călin Marincaş este un nume de rezonanţă în sportul din Sălaj, fiind ani la rând cel mai bun sportiv al Sălajului. Karateka este multiplu campion naţional, european şi mondial, făcând cinste Sălajului de fiecare dată când a participat la competiţii de rang înalt.

Un asemenea sportiv cu rezultate notabile la competiţii a fost cooptat la SCM Zalău în urmă cu  doi ani, când Călin Marincaş a devenit antrenor la secţia de karate. De ceva timp, Călin Marincaş este implicat şi la secţia de volei, devenind preparatorul fizic al echipei antrenate de Dragan Kobiljsk.

 “Când vorbim de un campion mondial cum este Călin Marincaş am putea spune foarte multe lucruri. Să ai la echipă un preparator fizic care este campion mondial, este clar că pentru noi este un super transfer”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

În urmă cu 2 ani, multiplu campion mondial la karate tradiţional a urmat un curs de perfecţionare pentru a obţine diploma de preparator fizic.  “Este un tip extrem de pregătit, care a studiat mult acest lucru şi este un mare plus pentru echipa noastră. Lui îi place, băieţii îl respectă foarte mult şi sperăm într-o colaborare cât mai lungă. Călin este colegul nostru, este un zălăuan şi trebuie să ne folosim de zălăuanii care pot să aducă un plus. Noi nu facem excepţie de la aşa ceva pentru că zălăuanii valoroşi au loc la noi în echipă, începând cu jucătorii şi antrenorii. Mă bucur că el a acceptat această colaborare”, spune Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment