Responsive Menu
Add more content here...


Un mopedist beat și fără permis din comuna Măeriște a provocat un accident rutier între localitățile Mălădia și Giurtelecu Șimleului

by Mihai POP
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Un mopedist a provocat un accident rutier. Polițiștii au constatat că acesta era sub influența alcoolului, mopedul era neînregistrat și nu posedă permis. În urma evenimentului rutier, conducătorul mopedului a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital


Duminică, 19 februarie a.c., la ora 19.30, polițiștii din Șimleu Silvaniei au fost sesizați că, între localitățile Mălădia și Giurtelecu Șimleului a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii sălăjeni ajunși la fața locului au constatat că, în jurul orei 19:25, pe Drumul Județean 108 F, între localitățile Mălădia și Giurtelecu Șimleului, un tânăr de 23 de ani, din localitatea Mălădia, în timp ce conducea un moped neînregistrat, avându-l ca pasager pe un bărbat de 29 de ani, din aceeași localitate, pe un carosabil umed și pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a frânat pe roata din față, s-au dezechilibrat și au căzut de pe vehicul pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier, conducătorul mopedului a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

În urma testării conducătorului mopedului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul de 23 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Fotografie cu interes informativ.

You may also like

Leave a Comment