Un jucător important de la SCM Zalău, operat cu succes de doctorul Florian Neaga

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 81 views
A+A-
Reset

În acest sezon, SCM Zalău nu a fost ocolită de accidentări, iar lista indisponibililor a avut mai mereu unul, doi, chiar şi trei jucători importanţi din lot.

Cele mai grave probleme le-a avut Oleksandr Buzduhan, care încă din primele etape, de la partida cu CSM Constanţa a acuzat dureri. Voleibalistul din Ucraiana a urmat un tratament, a făcut fizioterapie şi a strâns din dinţi pentru a-şi ajuta în continuare echipa. El a mai fost văzut pe teren, însă problemele s-au acutizat, astfel că după un nou control i-a fost recomandată o operaţie la menisc.

Intervenţia chirurgicală a fost programată chiar între Crăciun şi Revelion şi a fost efectuată cu succes de către renumitul doctor ortoped Florian Neaga care este şi un apropiat al clubului SCM Zalău.

Voleibalistul va urma procesul de recuperare, dar el va putea juca din nou abia spre finalul lunii februarie, în a doua parte a returului.

Alţi doi jucători importanţi au fost cu probleme medicale în turul de campionat, Cardoso şi Ionescu, însă ei şi-au revenit şi sunt apţi pentru retur.

”În tur nu am fost ocoliţi de accidentări, iar cel mai dificil a fost că le-am avut pe acelaşi post de secund. Am început cu Cardoso, apoi cu Buzduhan. A fost şi Ionescu care a lipsit o lună şi ceva din cauza unei entorse. În condiţiile date, un loc 7 era la un moment dat de nesperat. Se pare că ambiţia băieţilor şi victoria cu Steaua a făcut diferenţa să ajungem pe acest loc”, spune managerul secţiei de volei.Oleksandr Buzduhan se află la SCM Zalău încă din sezonul trecut.

A venit sub Meseş în vara anului 2022 din Ucraina, de la Zhytychi Polissya, iar în campionatul trecut a fost jucătorul cu cele mai multe puncte reuşite pe set.

”Buzduhan a tot acuzat dureri şi după ce a efectuat o rezonanţă magnetică doctorul a decis că trebuie operat la menisc. Ne bucurăm că operaţia a fost fără complicaţii, iar jucătorul va putea începe recuperarea. Pentru noi este un jucător important şi normal că este o pierdere, dar sperăm  să ne descurcăm. Pe această cale îi mulţumim doctorului Florian Neaga”, ne-a declarat Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment