Responsive Menu
Add more content here...


Un jucător din Liga a V-a, implicat în accidentul mortal de lângă Zalău

by Mihai POP
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Silviu Peter – unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei Venus Giurtelec – şi-a văzut moartea cu ochii, miercuri noaptea spre joi după un eveniment rutier nefericit, soldat cu un mort. Deşi fotbalistului în vârstă de 21 de ani din comuna Măerişte a suferit multiple răni şi are nevoie de mai multe operaţii, viaţa sa nu este pusă în pericol 


Silviu Peter este unul dintre tinerii talentaţi din comuna Măerişte şi care a practicat fotbalul încă din copilărie.

Legitimat la CS Barcău Nuşfalău, tânărul a avut rezultate bune alături de gruparea condusă de Adrian Damian, cu care a devenit şi campion judeţean la nivel juvenil.

După terminarea junioratului el a făcut pasul spre Liga a IV-a, fiind transferat de Olimpic Bocşa.

În această vară, în momentul în care în comuna natală a renăscut echipa Venus Giurtelec, Silviu Peter nu a stat pe gânduri şi a revenit acasă, deşi Venus evoluează într-un eşalon inferior.

Deşi are doar 21 de ani, tânărul şi-a pus serios amprenta la prestaţiile formaţiei din comuna Măerişte şi în prima parte a campionatului el a înscris nu mai puţin de 11 goluri, fiind al doilea marcator al echipei.

Reuşitele sale au adus puncte importante grupării pregătite de Mircea Chiş, care în primul an de la revenirea în competiţiile oficiale, s-a clasat pe locul 3 în Seria Vest din Liga a V-a, iernând astfel pe podium.

Din păcate, miercuri noaptea spre joi, tânărul jucător şi-a văzut moartea cu ochii, după un groaznic accident rutier, soldat cu moartea prietenului său, Alin Gale, detalii AICI.

Cei doi se aflau în maşină şi se îndreptau spre Şimleu Silvaniei, Silviu Peter fiind pasager pe scaunul din dreapta faţă.

La un moment dat, în zona Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj, Alin a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent cu maşina de un cap de pod.

Impactul a fost unul fatal pentru Alin Gale, în timp ce Silviu Peter a suferit leziuni grave, acesta rămânând încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii până la sosirea pompierilor militari de la ISU Sălaj.

Jucătorul de la Venus Giurtelec a primit îngrijiri la faţa locului şi pe urmă a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Zalău.

În acest moment, starea sa este stabilă, însă are nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale, deoarece a suferit mai multe răni, în special la membrele superioare, însă conform celor spuse de medici, viaţa sa nu este în pericol.

Componenţii echipei Venus Giurtelec îl aşteaptă cu nerăbdare pe terenul de fotbal.

Acesta nu este singurul accident mortal în care au fost implicaţi fotbalişti din comuna Măerişte. Astfel, în luna august din anul 2015, Florin Mitraşca şi Cosmin Ghencean – jucători ai echipei Frăţia Măerişte s-au stins din viaţă într-un tragic accident rutier pe raza localităţii Bobota.

You may also like

Leave a Comment