Responsive Menu
Add more content here...


Un jucător de la Sporting Zalău candidează la titlul de „Voluntarul Anului”!

by Mihai POP
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Pentru campania organizată de Crucea Roșie Română între nominalizaţi se află şi cinci sălăjeni. Unul dintre ei – Alexandru Dragonici, este jucătorul liderului Seriei VEST din Liga a V-a, Sporting Zalău


Tinerii voluntari ce au ca obiectiv promovarea și recunoașterea meritelor voluntarilor de Cruce Roșie au iniţiat un proiect în cadrul căruia vor fi stabiliţi cei mai buni voluntari din România.

Astfel, în perioada 24 – 29 noiembrie, se va derula o campanie de vot, iar la final va fi stabilit „Voluntarul Anului 2018”, la cinci categorii.

Printre nominalizaţi se află şi cinci sălăjeni, este vorba despre Alexandru Dragonici, Alexandru Rareș Fodoca, Paul Chichișan, Antonio Mihai Hadade şi Larisa Drăgan.

În cadrul ediţiei a doua a „Galei Naționale a Voluntarilor Crucii Roșii Române 2018” va avea loc şi o festivitate, în care voluntarii vor fi premiaţi.

Între tinerii care aspiră la titlul de „Voluntarul Anului” se află şi un jucător de la Sporting Zalău!

Este vorba despre Alexandru Dragonici (n. 29 august 2002), un tânăr care ar trebui să fie un exemplu pentru mulți adolescenți.

Dragonici a fost junior la Clubul Sportiv Școlar Zalău, dar în această vară a fost transferat alături de alţi cinci colegi la Sporting Zalău.

Deşi a făcut pasul spre seniorat la o vârstă fragedă, jucătorul în vârstă de 16 ani a avut evoluții apreciate în acest tur de campionat din Seria VEST a Ligii a V-a.

Mai mult, cinci dintre juniorii aduşi de la CSS Zalău au reușit să-și treacă numele și pe lista marcatorilor.

Printre cei șase jucători se numără și Dragonici, cel care îmbină cu succes sportul, cu școala și activitățile de voluntariat!

Chiar dacă este membru de doar aproximativ un an de zile a Crucii Roșii România, Alexandru s-a remarcat aproape instant, iar aportul său adus Filialei Sălaj l-au făcut să fie nominalizat pentru titlul de „Voluntarul Anului 2018”!

În acest moment, jucătorul de la Sporting Zalău se afla pe locul al treilea la numărul voturilor, însă cu ajutorul vostru poate urca până pe primul loc!

Votul continuă până joi, 29 noiembrie! Cei care vor să îi voteze pe sălăjenii noştri, o pot face AICI.

You may also like

Leave a Comment