Responsive Menu
Add more content here...


Un jibouan cu alcoolemie mare şi fără permis s-a dat în spectacol cu mopedul pe străzile Zalăului

by Raluca BOTA
0 comment 14 views
A+A-
Reset

După ce duminica noaptea s-a distrat într-un club din Municipiu în care au curs băuturile alcoolice, un tânăr în vârstă de 27 de ani din Jibou a fost prins în trafic de poliţiştii Biroului de Ordine Publică cu un moped neînmatriculat şi neînregistrat. Îndemnat de oamenii legii, jiboanul a suflat în “fiolă”, dar a refuzat recoltarea probelor biologice, riscând acum un dosar penal


Duminică dimineața, 13 mai, în jurul orei ora 5.20, un tânăr de 27 de ani, din Jibou, a fost despistat de polițiștii Biroului de Ordine Publică în timp ce conducea mopedul pe bulevardul Mihai Viteazul la intersecție cu Piața 1 Decembrie 1918 din Zalău.

Conform celor de la IPJ Sălaj, testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii s-a stabilit că jibouanul nu posedă permis de conducere, iar mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat.

De asemenea, acesta a refuzat și recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunile de refuz sau sustragere de la recoltarea de mostre biologice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

You may also like

Leave a Comment