Responsive Menu
Add more content here...


Un hoț care furase o mașină, oprit de polițiști cu 7 focuri de armă

by Mihai POP
0 comment 81 views
A+A-
Reset

Urmărire demnă de un film de acțiune pe strada Gării din municipiu Baia Mare. Polițiștii au fost nevoiți să tragă 7 focuri de avertisment pentru a opri un bărbat care se deplasa haotic cu o mașină furată


La data de 23 octombrie a.c., ora 00.34, în timp ce un echipaj de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică Baia Mare efectua serviciul de patrulare, a observat, pe strada Gării din municipiu, un autoturism, care se deplasa haotic.

Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire a autoturismului, însă conducătorul acestuia nu s-a conformat, a accelerat și si-a continuat deplasarea.

La intrarea în satul Săsar, autoturismul în cauză a fost blocat în trafic de două autospeciale de poliție venite în sprijin.

Pe tot parcursul traseului, conducătorului auto i s-a solicitat să oprească prin sistemul de amplificare al vocii, însă acesta nu s-a conformat.

După oprirea autoturismului, șoferul a coborât din acesta fiind somat de polițiști în repetate rânduri, dar acesta nu s-a supus, motiv pentru care au fost efectuate 7 focuri de avertisment în plan vertical.

În acel moment, persoana în cauză s-a sustras, într-o zonă cu vegetație abundentă.

Mai multe echipaje de siguranță publică sosite în sprijin au procedat la căutarea persoanei în cauză, însă aceasta nu a fost depistată.

În timpul evenimentului, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că autoturismul în cauză fusese furat, cu puțin timp în urmă, din zona Gării.

Proprietarul autoturismului a fost identificat ca fiind un bărbat, de 30 de ani din Vișeu de Sus, spune colaboratorul nostru din judeţul Maramureş, Vasile Dale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul de 30 de ani, ar fi transportat cu autoturismul un tânăr, iar în zona gării, șoferul ar fi părăsit autoturismul pentru scurt timp, moment în care, pasagerul s-ar fi urcat la volan și ar fi sustras autoturismul.

S-a stabilit faptul că persoanei vătămate i-ar fi fost sustras și telefonul mobil din autoturism.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 23 octombrie a.c., bărbatul din Vișeu de Sus bănuit de comiterea faptei a fost găsit la domiciliul din Vișeu de Sus și a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

You may also like

Leave a Comment