Responsive Menu
Add more content here...


Un fost jucător de la Atletic Zalău impresionează în Liga Elitelor cu CFR Cluj

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Dorit în vară şi de SCM Zalău, atacantul Eduard Stejeran a preferat să rămână  la juniorii de la CFR Cluj, cu care joacă în Liga Elitelor U 19. Zălăuanul s-a remarcat în debutul campionatului şi a reuşit o triplă, dar şi o pasă de gol în victoria categorică cu LPS Banatul Timişoara


Cu excepţia Ligii Elitelor U19 şi U17, competiţiile de juniori sunt într-o pauză forţată din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Cu respectarea protocolului medical, cele mai tari campionate de juniori au început de două săptămâni, cu câte 12 echipe în Seria Est, respectiv în Seria Vest.

În Liga Elitelor U 19, Seria Vest activează CFR Cluj, echipă la care evoluează atacantul zălăuan Eduard Stejeran.  Juniorul are 17 ani şi se face remarcat în tricoul feroviarilor, pentru care a reuşit să înscrie o triplă în a doua etapă de campionat, dar să furnizeze şi o pasă de gol, în victoria CFR-ului, 6 – 0 cu LPS Banatul Timişoara.

Eduard Stejeran a început să se facă remarcat la CFR, unde a ajuns în iarnă, după ce iniţial s-a transferat la Ardealul. Cele două echipe au fuzionat, astfel că zălăuanul a ales să continue la CFR, deşi în vară a fost dorit şi de SCM Zalău.

”Am fost dorit şi de SCM Zalău, dar la CFR Cluj am şansa să fiu în vizorul unei echipe din Liga 1. Sper să am ocazia să mă antrenez cu echipa mare. Îmi propun să muncesc enorm de mult şi  să reuşesc să îmi îmbunătăţesc punctele slabe, iar anul viitor sau peste 2 ani să prind echipa mare, dacă totul merge cum trebuie.  Trebuie să mă pregătesc cât mai bine şi să fiu serios. De la CFR am alte oportunităţi, chiar şi să fiu împrumutat la o altă echipă unde să prind exeperienţă”, ne-a declarat Eduard Stejeran, care nu regretă că a refuzat SCM Zalău, pentru a juca în Liga Elitelor cu CFR Cluj.

 “Eu voi fi junior şi în sezonul viitor şi la CFR Cluj am şanse să cresc. SCM Zalău are o echipă foarte bună şi serioasă, dar cred că am făcut alegerea bună venind la CFR. Antrenorii de aici au mare încrede în mine”, spune zălăuanul.

Eduard Stejeran a jucat timp de şase ani la juniorii republicani de la Atletic Zalău, în perioada 2014 – 2020. Înainte de a ajunge la Atletic, juniorul a fost o perioadă de 2 ani şi la FC Zalău.

 

You may also like

Leave a Comment