Responsive Menu
Add more content here...


Un director de vânzări şi un avocat, în fruntea listelor PER pentru Consiliul Judeţean Sălaj şi Consiliul Local Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Marius Sorin Vereş şi Cătălin Daniel Pop vor candida pe listele Partidului Ecologist pentru funcţiile de consilier judeţean, respectiv consilier local al Municipiului Zalău


“DOAR ÎMPREUNĂ SCHIMBĂM LUCRURILE ÎN BINE”

Pentru alegerile din 27 septembrie, Partidul Ecologist Sălaj propune nume interesante, nume noi, cu obiective îndrăzneţe pentru un mediu mai curat şi mai sănătos. Sloganul de campanie al PER Sălaj este “DOAR ÎMPREUNĂ SCHIMBĂM LUCRURILE ÎN BINE” şi este de datoria noastră să ne prezentăm la vot pentru a schimba ceva.

Pentru funcţia de consilier judeţean, Partidul Ecologist îl propune pe Marius Sorin Vereş, un director de vânzări în vârstă de 52 de ani. Vereş este un familist convins, fiind căsătorit de 32 de ani şi tată a trei copii.

De 22 de ani este director de vânzări la o firmă din Zalău şi datorită experienţei acumulate în această perioadă, Marius are idei noi prin care să ajute la dezvoltarea judeţului şi a ales să candideze pe listele PER pentru funcţia de consilier judeţean.Marius este autodidact, îi place să citească, să afle noutăţi din diferite domenii pe care le caută şi le selectează. Îi place să călătorească şi să îngrijească pomii.  Iubeşte natura.

“Datorită activităţii mele profesionale, cunosc fiecare localitate din judeţ şi văd diferenţe foarte mari între acestea. Vă pot da exemplu o localitate aproape de Zalău, care nu are încă apă potabilă, nu are canalizare, trotuare şi gaz. Este vorba despre satul Aghireş. Aşa nu putem înainta, neavând necesităţile de bază pentru anul 2020”, spune Marius Sorin Vereş.

În ultimii ani, Sălajul, dar şi întreaga ţară se confruntă cu un trend care a luat amploare. În căutarea unui trai mai bun, tinerii părăsesc judeţul, iar Vereş vine cu o soluţie în acest sens.

“Tinerii noştri merg la studii sau la lucru în Europa. Este esenţial pentru noi să găsim modalitatea de a-i face să-şi dorească să rămână ACASĂ. Nu le putem cere să lase mult pentru puţin, de aceea trebuie să dezvoltăm, să finalizăm infrastructură în localităţile judeţului Sălaj. De asemenea, este important să creăm locuri de muncă şi o idee bună ar fi alocarea unei parcele de pământ tinerilor, pe care după căsătorie să îşi construiască casă astfel motivându-i să se stabilească”, spune candidatul PER la funcţia de consilier judeţean.

Partidul Ecologist susţine şi tinerii din Zalău, iar tinerii din Zalău se regăsesc şi susţin ideile partidului condus de Lia Stanca. Astfel, pentru Consiliul Local Zalău, PER Sălaj propune un tânăr avocat.

Este vorba despre Cătălin Daniel Pop, un tânăr pasionat de valorile durabile pe care le poate dezvolta generaţia lui. Cătălin a cochetat şi cu tenisul de câmp, dar şcoala a fost mereu pe primul loc, în liceu fiind olimpic la geografie.

Între timp, Cătălin a devenit avocat la o renumită societate de avocatură, iar actualmente este candidat la funcţia de Consilier Local al Municipiului Zalău, propus de Partidul Ecologist Român – Organizaţia Sălaj.

“Cătălin este un adept al principiului conform căruia, dacă vrei să faci ceva bine, trebuie să te implici personal şi să nu aştepţi să facă alţii în locul tău. Aşadar, datorită valorilor şi convingerilor lui, modul în care crede că poate ajunge să protejeze mediul este şi prin implicarea în politică, cu ajutorul echipei PER Sălaj”, spune Lia Stanca, preşedintele PER Sălaj.

Comandat de: Partidul Ecologist Român, filiala Sălaj; Executat de: Partidul Ecologist Român, filiala Sălaj; Cod Unic de Identificare AEP: 21200195

You may also like

Leave a Comment