Responsive Menu
Add more content here...


Un bărbat din Zalău și-a agresat concubina și s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție

Polițiștii din Zalău au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și au emis ordin de protecție provizoriu în cazul unui bărbat de 37 de ani, care și-ar fi agresat fizic concubina, o femeie în vârstă de 39 de ani

by Mihai POP
0 comment 56 views
A+A-
Reset

La data de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112 de la o femeie de 39 de ani, din municipiul Zalău, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubinul său.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, concubinul femeii, un bărbat de 37 de ani, ar fi agresat-o fizic pe aceasta.

În urma evaluării riscului, față de bărbatul de 37 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu, nefiindu-i montat un dispozitiv de monitorizare electronică, deoarece femeia a refuzat montarea acestuia.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

You may also like

Leave a Comment