Responsive Menu
Add more content here...


Un bărbat din localitatea Doba a evadat din arest la domiciliu. A fost reținut de polițiști și s-a ales cu un nou dosar penal

Un bărbat de 43 de ani, din localitatea Doba, s-a ales cu un nou dosar penal, după ce a evadat din arest la domiciliu. Mai exact, acesta este judecat într-un dosar penal și se afla în arest la domiciliu, însă a părăsit locuința

by Mihai POP
0 comment 591 views
A+A-
Reset

Miercuri, 7 februarie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat un control la locuința unui bărbat de 43 de ani, din localitatea Doba,  care se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

În urma controlului efectuat, s-a constatat că bărbatul ar fi părăsit locuința fără permisiunea organelor judiciare, încălcându-și astfel obligațiile ce îi revin pe durata executării măsurii preventive, fiind depistat de polițiști în localitatea Verveghiu.

Față de bărbatul de 43 de ani, Judecătoria Zalău a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, într-un dosar în care acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală.

În cauză, polițiștii de investigații criminale sălăjeni au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de evadare.

You may also like

Leave a Comment