Un bărbat a vrut să fure o căldare de cupru de 10.000 de euro, dar a fost prins de polițiștii din Ileanda

by Mihai POP
0 comment 39 views
A+A-
Reset

O femeie din comuna Poiana Blenchii a sesizat poliția că o persoană necunoscută a încercat să pătrundă în incinta unei proprietăți a soțului acesteia cu scopul de a sustrage cazane din cupru în valoare de aproximativ 10.000 de euro. Polițiștii l-au identificat pe făptaș fiind un bărbat de 42 de ani, din municipiul Timișoara


Luni, 25 decembrie a.c., la ora 20.52, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Ileanda au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112 de la o femeie de 25 de ani.

O persoană necunoscută a încearcat să pătrundă în incinta unei proprietăți a soțului acesteia, situată în comuna Poiana Blenchii, cu scopul de a sustrage cazane din cupru în valoare de aproximativ 10.000 de euro.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 42 de ani, din municipiul Timișoara.

În cauză, polițiștii din Ileanda au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

You may also like

Leave a Comment