Un atacant cu meciuri în Liga a II-a, în pregătire cu SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.2K views
A+A-
Reset

Aşa cum spuneam, este linişte şi pe piaţa transferurilor la SCM Zalău. Au plecat Raul Stanciu, Bogdan Porumb şi Bogdan Minteuan, iar de venit a ajuns doar Mario Geană până în prezent. Totuşi, la reunirea lotului a fost prezent şi Tudor Cociş, un tânăr atacant în vârstă de 20 de ani ce are câteva meciuri în Liga a II-a.

Chiar dacă a fost prezent la reunire, Cociş nu a semnat vreun angajament, dar are la dispoziţie două săptămâni pentru a-l impresiona pe Cristian Lupuţ şi a-i demonstra antrenorului zălăuan că merită o şansă la acest club.

“A venit Mario Geană, un fundaş dreapta născut în anul 2005 şi îl avem şi pe Tudor Cociş cu noi timp de două săptămâni. Nu-l cunosc ca şi sportiv şi vrem să-l vedem în acest interval. Sperăm ca în perioada următoare, până la plecarea în cantonament să mai aducem maxim doi-trei jucători cu care să ne completăm lotul”, spune Cristian Lupuţ.

Tudor Cociş are 20 de ani, este născut la Cluj-Napoca şi ultima dată a făcut parte din lotul celor de la CSM Reşiţa (Liga 2), dar nu a prins prea multe minute. Însă, clujeanul are experienţă în Liga 2, dobândită la FC Braşov, echipă pentru care a evoluat în 6 partide, trei începute ca titular, în total 235 de minute pe teren.

Între perioadele de la CSM Reşiţa şi FC Braşov, Cociş a mai fost legitimat la CSC Şelimbăr, tot în Liga 2.Înainte de experienţele din Liga 2, atacantul clujean a mai activat la juniorii de la CFR Cluj, la CA Oradea şi Viitorul Cluj, ambele la nivelul Ligii a III-a.

Rămâne de văzut dacă Tudor Cociş va impresiona şi va rămâne la Zalău pentru restul sezonului.

You may also like

Leave a Comment