Responsive Menu
Add more content here...


Severe Weather Alert face și acte caritabile – Un tricou cu semnăturile jucătorilor echipei SCM Zalău, scos la licitație pentru copii nevoiași

by Mihai POP
0 comment 80 views
A+A-
Reset

Ți-ai dori să ai un tricou cu semnăturile jucătorilor de la echipa de fotbal Sport Club Municipal Zalău? Ei bine, pentru o anumită sumă de bani poți să intri în posesia lui și, totodată, să faci o faptă bună. Acest tricou de colecție este oferit de Severe Weather Alert – Sălaj, câștigat în urma unui concurs, iar banii câștigați vor fi utilizați pentru a cumpăra cadouri de sărbători și de a aduce zâmbetul pe buzele unor copilași nevoiași


În prag de Sărbători, oamenii cu inimă mare pun mână de la mână pentru a le face o bucurie celor mai puțin norocoși.

Licitație!! Împreună aducem „Vreme magică de Sărbători” în sufletele unor copilași! Tricoul câștigat de Mihai Crișan, de la Severe Weather Alert-Sălaj, în urma unui concurs organizat de Sport Club Municipal Zalău (echipa de fotbal) va fi scos la licitație.

Banii câștigați vor fi utilizați pentru a cumpăra cadouri de sărbători și de a aduce zâmbetul pe buzele unor copilași care nu au această oportunitate.

Participă la o licitație pentru fapte bune și poți să obții un tricou semnat de jucătorii echipei SCM Zalău

La startul licitației, prețul de pornire pentru tricoul cu semnăturile jucătorilor echipei SCM Zalău a fost de 300 de lei, iar licitația a început luni, 27 decembrie 2023, și se încheie pe data de 05.12.2023, la ora 20:00.

Ofertele se fac și se validează DOAR pe site-ul Severe Weather Alert – Salaj.

La fiecare ofertă se va primi un mesaj de confirmare și de validare a ei, iar la final se va afla fericitul câștigător, căruia Severe îi mulțumesc anticipat de acum pentru implicarea de a ajuta semenii în prag de sărbători!

You may also like

Leave a Comment