Responsive Menu
Add more content here...


Ultimul sunet de clopoțel a răsunat, vineri, pentru absolvenții facultății de Geografie, extensia universitară Zalău

Conducerea Primăriei Municipiului Zalău, le-a fost alături astăzi de absolvenții facultății de Geografie, extensia universitară Zalău

by Mihai POP
0 comment 732 views
A+A-
Reset

Ultimul clopoțel este un moment emoționant, care capătă o notă aparte pentru aceia care au parcurs drumul devenirii spirituale și formare ca om pentru societate la Facultatea de Geografie, extensia universitară Zalău.

Pentru stundenții specializării Geografia Turismului de la Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Geografie, extensia universitară Zalău, astăzi “a sunat” cel din urmă clopoțel, într-un eveniment festiv ce a avut loc în Amfiteatrul Parcului Central din Zalău.

Primarul Ionel Ciunt, împreună cu viceprimarii Teodor Bălăjel și Nicole Fazakas și cu administratorul public Călin Cristian Forț au onorat invitația conducerii facultății de a fi alături de absolvenții Promoției 2024 în acest moment special.

În cadrul deschiderii festivității, primarul Ionel Ciunt a transmis felicitări absolvenților pentru alegerea de a dobândi statutul de student, subliniind că “generația voastră trebuie să facă față unor imense provocări, iar cu siguranță studiile universitare vă vor ajuta să aveți încredere în propriile forțe și să aveți înțelepciunea necesară de a alege ceea ce este mai bine pentru voi. Mult succes la examenele care vă așteaptă și în viață!”

 

You may also like

Leave a Comment