Responsive Menu
Add more content here...


Ultima repetiţie înainte de baraj are loc la Sântandrei

În ultima etapă a sezonului regulat, SCM Zalău se va deplasa în judeţul Bihor, pentru duelul cu Crişul Sântadrei. Este ultimul meci înainte de barajul ce se va desfăşura în dublă manşă cu Unirea Ungheni

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 460 views
A+A-
Reset

Vineri, ora 18.00, stadion Crişul din Sântandrei: 

Crişul Sântandrei – SCM Zalău

SCM Zalău a controlat Seria a X-a din Liga a III-a de la un capăt la celălalt. Doar două eşecuri au suferit băieţii lui Cristian Lupuţ în campionat, contra Olimpiei Satu Mare, în sezonul regulat, şi la Sighetu Marmaţiei, în play-off.

Însă, aceste eşecuri nu au avut un impact asupra clasamentului, Zalăul fiind pe locul 1 aproape tot sezonul.  Astfel, a obţinut calificarea la baraj după o pauză de două sezoane.

Însă, până acolo, mai are de jucat la Sântandrei. Partida cu nou-promovata Crişul va avea loc vineri, ora 18.00, în judeţul Bihor.Bihorenii au surprins pe toată lumea când s-au calificat în play-off, fiind o echipă nou-promovată.

Însă, în partea a doua campionatului au reuşit doar două victorii, suferind şi şase înfrângeri, astfel că nu mai pot scăpa de locul 4.

Pentru Zalău, acest joc va fi o ultimă verificare înainte de dubla de la baraj cu Unirea Ungheni, astfel că jocul trebuie tratat cu maximă seriozitate.

Cele două s-au mai întâlnit de patru ori până acum, Crişul reuşind să obţină un singur punct din confruntările directe. A fost 1 – 0 pentru SCM şi 1 – 1 în jocurile din sezonul regulat.

În play-off, SCM s-a impus cu 2 – 1 la Sântandrei şi 3 – 0, la Zalău. Ultimul duel va avea loc vineri, pe stadionul Crişul din Sântandrei.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 22 mai.

You may also like

Leave a Comment