Responsive Menu
Add more content here...


Ultima partidă de acasă. HC Zalău primeşte vizita vicecampioanei Rapid Bucureşti

În penultima rundă din acest sezon, gruparea antrenată de Gheorghe Tadici joacă miercuri pe teren propriu cu Rapid Bucureşti. Sălăjencele înfruntă o echipă valoroasă, pe vicecampioana României, care cel mai probabil va încheia pe locul secund şi actuala ediţie a Ligii Naţionale. Pentru HC Zalău doar victoria o mai ţine în viaţă în lupta pentru evitarea barajului

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 818 views
A+A-
Reset

Miercuri, ora 17.30, Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”: HC Zalău – Rapid Bucureşti

Ediţia 2023 – 2024 a Ligii Naţionale îşi consumă în această săptămână ultimele două runde. Pentru HC Zalău sunt runde decisive, în care va înfrunta pe Rapid Bucureşti şi Minaur Baia Mare, în faţa cărora trebuie să obţină cât mai multe puncte pentru a spera la evitarea barajului.

Şansele echipei lui Tadici sunt însă extrem de mici, mai ales că miercuri, la Zalău vine Rapid Bucureşti. În ultima partidă de acasă, Emilija Lazic şi compania primesc vizita vicecampioanei României. Este vorba de o formaţie care şi în acest sezon a reprezentat România în Liga Campionilor şi care cel mai probabil va încheia actuala ediţie a Ligii Florilor pe locul secund.

În timp ce HC Zalău se află pe locul 12 cu 23 de puncte, Rapid Bucureşti ocupă poziţia secundă, cu 60 de puncte. Bucureştencele au un avans de 3 puncte faţă de Gloria Bistriţa, iar cu o victorie la Zalău, îşi asigură locul secund.

De cealaltă parte, pentru HC Zalău există doar varianta victoriei pentru a mai spera la evitarea barajului. După ce a pierdut la Cisnădie, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici este acum la 4 puncte în spatele celor de la Minaur Baia Mare, formaţie aflată pe locul 10.

Deşi are şanse reduse în faţa Rapidului, HC Zalău va încerca să facă un joc mare, mai ales că partida de miercuri este ultima pe care o va juca în acest sezon în faţa propriilor suporteri.

Jocul dintre HC Zalău şi Rapid are loc miercuri, de la ora 17.30. Pentru acest meci biletele se pot achiziţiona marţi, între orele 15.00 – 17.00 şi miercuri, începând cu ora 15.30.

Preţul unui bilet este 10 lei, iar pentru elevi intrarea este gratuită în sectorul B.

La o diferenţă de 12 goluri a pierdut HC Zalău partida tur cu Rapid. Au fost însă şi jocuri mult mai echilibrate între cele două formaţii, astfel că în 2023 şi 2022, Rapid avea să câştige în faţa Zalăului la limită, 25 – 23, respectiv 30 – 29.

You may also like

Leave a Comment