Responsive Menu
Add more content here...


ULTIMĂ ORĂ. Un nou fotbalist din Sălaj face pasul spre Liga 1!

by Călin ONICAŞ
0 comment 28 views
A+A-
Reset

La vârsta de 21 de ani, portarul Rareș Pop a reușit să își îndeplinească visul, acela de a respira aerul tare de pe prima scenă a fotbalului românesc. Recent, puștiul care a început fotbalul la Viitorul Zalău a semnat un contract cu Chindia Târgoviște


Considerat unul dintre cei mai buni portari din țară la generația 1999, zălăuanul Rareș Pop a făcut primii pași în fotbal la CS Viitorul.

A urmat perioada Universitatea Cluj, unde a crescut mult în valoare.

A debutat pentru echipa mare, pe când şepcile roşii evoluau încă în Liga a IV-a. Cum concurența între buturi era foarte mare, sălăjeanul a fost împrumutat la formațiile AFC Odorheiu Secuiesc și Sticla Arieşul Turda, pentru a avea meciuri în picioare.

La începutul anului, Rareș Pop a revenit la U Cluj, unde s-a pregătit în ultima perioadă.

Recent, portarul de doar 21 de ani a primit o șansă uriașă. Zălăuanul a ajuns la un acord cu Chindia Târgoviște, formație care evoluează în Liga 1!

Altfel spus, talentatul goal-keeper are acum posibilitatea de a evolua pe prima scenă a fotbalului românesc, adică un vis la care probabil aspiră orice fotbalist încă de la început de drum.

În acest moment, în Liga I mai evoluau doar doi fotbaliști, este vorba de Gabriel Vașvari (SEPSI Sfântu Gheorghe) și Vlad Morar (recent transferat de la FC Voluntari la UTA Arad).

În perioada viitoare, sperăm va numărul acestora să crească, iar cel care poate respira cel mai repede aerul tare de pe prima scenă este chiar Rareș Pop.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 26 august.

You may also like

Leave a Comment