Responsive Menu
Add more content here...


Ultima oră! Noutăți în desfășurarea procesului electoral din Sălaj la orele 18,00

by Tiberius NICODA
0 comment 511 views
A+A-
Reset
De la începerea votării, la nivelul judeţului Sălaj, structurile Ministerului Afacerilor Interne au menținut climatul normal de siguranță și ordine publică și nu au fost înregistrate situații grave care să afecteze procesul electoral.
Până la ora 18.00, în plus față de incidentele menționate în informările anterioare, au mai fost semnalate încă 2 incidente în legătură cu procesul electoral, dintre care o posibilă infracțiune privitoare la coruperea alegătorilor.
Cele mai frecvente sesizări au vizat aspecte legate de continuarea campaniei electorale, suspiciuni de fraudă electorală, fapte de influențare a alegătorilor, care au fost verificate cu celeritate.
Angajații MAI din județul Sălaj au intervenit operativ, în cazul fiecărei sesizări luând măsurile prevăzute de lege atunci când a fost cazul.
În continuare, efectivele MAI își concentrează misiunile pe menținerea ordinii și siguranței publice, cu precădere în zona secțiilor de votare pentru ca procesul de vot să decurgă fără probleme.
3.111 cetățeni au solicitat să voteze prin intermrdiul urnei mobile, peste 50% dintre aceștia exercitându-și până în prezent dreptul de vot.
Nouă persoane private de libertate, care în prezent sunt încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, precum și șase persoane aflate în arest la domiciliu, cu drept de vot, și-au exercitat dreptul la vot prin intermediul urnei mobile. Procesul s-a derulat fără incidente.

You may also like

Leave a Comment