Responsive Menu
Add more content here...


ULTIMA ORĂ. Achiziție de marcă la SCM Zalău!

by Călin ONICAŞ
3 comments 31 views
A+A-
Reset

Un internațional din Serbia vine să pună umărul la revenirea în prim-plan a noii echipe de volei a Zalăului


Urbea de la poalele Meseșului poate fi considerată o adevărată pasăre Phoenix, unde voleiul a dispărut, pentru ca apoi să revină în prim-plan. Fie că s-a desființat, fie că s-a reorganizat, voleiul de la Zalău a rămas la nivel ridicat. Mărturie stau titlurile naționale cucerite de Elcond, Remat și CS Volei Municipal.

În această vară, sportul la fileu a luat-o din nou de la ZERO. Cu oameni profesioniști în club, SCM Zalău vrea să readucă zâmbetul pe buzele iubitorilor de volei din Sălaj. Cu un buget mai mic decât în anii trecuți, managerul secției vrea să realizeze maximul posibil. Pentru asta, Adrian Feher are nevoie de un raport clar între preț și valoare.

După mai multe runde de negocieri, Zalăul a început să își alcătuiească lotul pentru sezonul 2020 – 2021. Cap de listă este sârbul Ivan Kostić (n. 8 ianuarie 1988), cel care a îmbrăcat de mai multe ori și tricoul Naționalei! El a făcut parte din echipa națională de juniori, cu care Serbia s-a clasat pe locul 5 la Europenele din 2006.

Cu Naționala mare, Kostić a câştigat medalia de argint la Cupa Mondială din 2015. Totodată, s-a aflat în lotul Serbiei pentru jocurile de calificare pentru Olimpiada din 2016. Mai apoi, în anul 2018, s-a clasat cu Serbia pe locul 4 la Campionatul Mondial.

Azi, Ivan Kostić și SCM Zalău au ajuns la un acord, urmând ca – în zilele viitoare – voleibalistul să iscălească contractul cu gruparea sălăjeană.

Să spunem că noua achiziție a Zalăului a mai evoluat în România, la Steaua București, într-o perioadă în care formația din capitală făcea furori în Divizia A1. În rest, valorosul coordonator a jucat la echipe din Serbia, precum Mladi Radnik, FK Spartak Subotica, Partizan Belgrad, iar ultima dată la Vojvodina NS Seme.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 1 iulie. 


Ivan Kostić – Cariera sportivă:

2018 – 2020: Vojvodina NS Seme (Serbia)

2016 – 2018: Steaua București

2013 – 2016: Partizan Belgrad (Serbia)

2012 – 2013: FK Spartak Subotica (Serbia)

2011 – 2012: Mladi Radnik (Serbia)


 

You may also like

3 comments

ion 25 June 2020 - 7:57

salajean get-beget vine sa stea pe terese ca si feher, pana se deschid casele de pariuri

Reply
Alin 25 June 2020 - 13:13

Am început bine. Cu un roman… De valoare. De fapt cred ca e din salaj

Reply
Alin 25 June 2020 - 13:14

Nu zic ca e ușor sa faci o echipa de valoare cu romani dar măcar nu mai vorbiti

Reply

Leave a Comment