Responsive Menu
Add more content here...


UDMR Sălaj face alegeri pentru a-şi desemna candidaţii la alegerile locale

by Mihai POP
0 comment 13 views
A+A-
Reset

UDMR organizează alegeri în toate comunităţile pentru a-şi stabili candidaţii pentru primari şi lista de consilieri locali


Liderul UDMR Sălaj, Seres Denes, spune că partidul se află în faza în care decid modalităţile de prealegere a candidaţilor pentru funcţiile de primari şi consilieri locali.

Până la data de 12 februarie fiecare comunitate maghiară va trebuie să hotărească modalitatea de prealegeri fie cu urne mobile, urne stabile, adunarea generală, consiliul reprezentanţilor sau adunarea generală pe comunitate.

După 12 februarie se vor da termene pentru depunerea dosarelor de candidatură şi în funcţie de câte dosare sunt după care se va vota pentru a stabili ierarhiile.

Lider important al UDMR nu va mai candida la alegerile din vară

“Sunt  primari în funcţie care şi-au făcut datoria, comunităţile locale au mare încredere în ei şi sunt convins că o să continue activitatea. S-ar putea să fie şi lucruri care să se schimbe.

La Crasna avem din păcate o situaţie nefericită având în vedere că ANI a stabilit cândva în 2012 că primarul nostru a fost în situaţie de incompatibilitate şi ca atare nu poate candida.

În aceste condiţii căutăm candidat şi să vedem cine se va prezenta după care vom decide”,

a declarat deputatul Seres DENES, preşedinte UDMR Sălaj.

UDMR are 14 primari în funcţie

După alegerile locale din 2016, UDMR a reuşit să îşi pună primar în un oraş şi 13 comune: oraşul Cehu Silvaniei, comunele: Bocşa, Boghiş, Camăr, Carastelec, Crasna, Dobrin, Hereclean, Ip, Pericei, Sălăţig, Şamşud, Sărmăşag şi Vîrşolţ

You may also like

Leave a Comment