Responsive Menu
Add more content here...


„U” Olimpia Cluj face parteneriat cu Heniu Prundu Bârgăului

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 38 views
A+A-
Reset

În acest sens, patru jucătoare de la multipla campioană a României vor evolua în partea a doua a campionatului la gruparea bistriţeană


„U” Olimpia Cluj a început pregătirile într-o formulă nouă pe banca tehnică, cu un staff tehnic exclusiv feminin, având-o pe Ioana Bortan ca antrenor principal, aceasta fiind ajutată de „secunzii” Mara Bâtea, Selena Babb şi Lavinia Boandă, precum şi de Mia Ganea, cea care va fi antrenor cu portarii.

De precizat este faptul că atât Bortan, cât şi Babb şi Boandă vor continua să joace pentru „U” Olimpia, chiar dacă vor ocupa şi posturi pe banca tehnică şi împreună cu lotul actual îşi propun cucerirea unui nou titlu naţional, precum şi o prestaţie cât mai bună în Liga Campionilor.

În această perioadă, pregătirea celor de la „U” Olimpia Cluj a suferit puţin, din cauza faptului că nu mai puţin de 8 jucătoare au fost alături de naţionala României la turneul amical din China, însă, acestea s-au alăturat colegelor de la Cluj la finalul săptămânii trecute, iar programul de pregătire al campioanelor a început să sufere câteva modificări.

Conform paginii oficiale de facebook a clubului clujean, în această perioadă „U” Olimpia va iniţia şi un parteneriat cu formaţia Heniu Prundu Bârgăului. În acest sens, nu mai puţin de patru jucătoare formate în cadrul multiplei campioane a României vor face pasul către echipa bistriţeană, echipă pentru care vor evolua în partea a doua a campionatului.

De altfel, cele două formaţii vor disputa şi un meci amical ce va avea loc la Cluj-Napoca, la data de 7 februarie. După acest joc, „U” Olimpia Cluj va mai disputa un joc de pregătire în compania formaţiei maghiare Diosgyori VTK, locul 3 în campionatul din Ungaria.


Lotul „U” Olimpiei Cluj pentru acest retur:

Portari: Babb Selena, Boanda Lavinia și Sara Câmpean.

Fundași: Teodora Meluță, Nagy Melinda, Iosif Adela, Mureșan Daiana, Vincze Noemi, Ciontos Edvina.

Mijlocași: Ioana Bortan, Béatrice Tărășilă, Ciolacu Mihaela, Neacșu Maria, Roxana Mirea, Pană Claudia, Raluca Borodi, Botojel Cristina și Szekely Kincso.

Atacanți: Cristina Carp, Mara Bâtea, Ioana Balaceanu, Oana Negrea, Adina Borodi și Florentina Iancu.


 

You may also like

Leave a Comment