Turneul de handbal de la Zalău s-a anulat. Gheorghe Tadici a renunţat la competiţie pentru că ar fi costisitoare și a dus echipa la Baia Mare pentru două amicale

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 81 views
A+A-
Reset

Cupa Consiliului Judeţean care se desfăşura an de an în preajma Crăciunului nu mai are loc în acest an deoarece conducerea s-a gândit că ar fi mai bine să o anuleze pentru a face nişte economii la buget. În loc de turneul de la Zalău, echipa lui Gheorghe Tadici a disputat două amicale cu Minaur, obținând o victorie și o remiză

HC Zalău se află într-o perioadă de pregătire pentru a doua parte a sezonului care se va relua încă din primele zile ale anului 2024. Sălăjencele au efectuat deja cantonamentul de la Cheile Grădiştei şi au susţinut mai multe partide de verificare, cu Corona Braşov, chiar în cantonament, iar pe parcursul a trei zile s-au aflat şi la turneul de la Slatina, unde au jucat contra celor de la CSM Slatina, Ştiinţa Bucureşti şi Bekescsabai.

În programul de pregătire din această pauză figura şi un turneu de verificare la Zalău, în care formaţia condusă de Gheorghe Tadici să  mai bifeze alte trei jocuri.

Cupa Consiliului Judeţean care se desfăşura an de an în preajma Crăciunului urma să aibă loc pe 21 şi 22 decembrie, însă nu va mai avea loc deoarece conducerea s-a gândit că ar fi mai bine să o anuleze pentru a face nişte economii la buget.

Nu ştim dacă acesta ar fi un motiv bine întemeiat, deoarece un turneu pe teren propriu cu siguranţă nu ar fi fost la fel de costisitor precum un turneu la Slatina, unde HC Zalău a mers de miercuri până sâmbătă pentru a juca trei partide cu adversari modeşti.

O victorie și o remiză în partidele de la Baia Mare

Probabil nici adversarii nu s-au înghesuit să vină la Zalău pentru un turneu amical, dar până la urmă, formaţia sălăjeană a găsit o soluţie şi va juca două partide de verificare în această săptămână. Ambele se desfășoară la Baia Mare, cu Minaur. Primul a avut loc miercuri și s-a terminat la egalitate, 28 – 28. În partida disputată în această dimineață, sălăjencele s-au impus cu scorul de 25 la 23!

După aceste două partide, HC Zalău va intra în linie dreaptă cu pregătirea pentru meciurile oficiale. Primul meci oficial din 2023 va fi pe 6 ianuarie, la CSM Roman, în Cupa României.

Apoi pe 10 ianuarie se va disputa la Bucureşti meciul cu Rapid, din cadrul etapei a XII-a a Ligii Naţionale.

Mai multe pe acest subiect în ziarul Sportul Sălăjean, care săptămâna viitoare va apărea vineri.

You may also like

Leave a Comment