Responsive Menu
Add more content here...


După ce a arbitrat la Supercupa României, Tunyogi Ferencz este în aşteptarea primei delegări internaţionale la seniori!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 53 views
A+A-
Reset

Arbitrul asistent a fost delegat pentru a doua oară în carieră la Supercupa României, fiind arbitru la partida dintre Farul Constanţa şi OSK Sepsi Sfântu Gheorghe. Sălăjeanul a mai arbitrat şi la Supercupa României din 2021


Tunyogi Ferencz este singurul arbitru sălăjean care face parte din lotul Ligii 1. Totodată, este doar al doilea arbitru din Sălaj care devine purtător al ecusonului FIFA, după ce doar Ioan Onicaş a mai izbutit această performaţă, fiind arbitru internaţional în perioada 1999 – 2003. Asistentul zălăuan a avut prestaţii foarte bune în prima ligă, având deja arbitrate nu mai puţin de 80 de meciuri la nivelul Superligii, acolo unde a început să arbitreze încă din anul 2017. A arbitrat 25 de meciuri doar în sezonul trecut de pe prima scenă a fotbalului românesc.

Pe lângă cele 80 de meciuri din Superligă, Tunyogi Ferencz a mai arbitrat la 3 meciuri în Cupa României, iar primele experienţe internaţionale le-a avut la două meciuri din Youth League.

În 2021 a fost arbitru la Supercupa României, iar la începutul acestei luni a fost delegat la a doua Supercupă a României. A oficiat la duelul dintre campioana Farul Constanţa şi câştigătoarea Cupei – OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, meci câştigat de cei din urmă.

Începând din anul 2023, Tunyogi Ferencz a devenit purtător al ecusonului FIFA şi este în aşteptarea primei delegări internaţionale la seniori, cu ecusonul în piept.

You may also like

Leave a Comment