Responsive Menu
Add more content here...


Tudor Magdaş, jucător Unirea Dej: „Contează foarte mult acest punct câştigat împotriva celor de la Volei Municipal Zalău”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 80 views
A+A-
Reset

Voleibalistul zălăuan de la echipa din Dej ne-a spus că se simte bine de fiecare dată când evoluează în Sala Sporturilor din Zalău şi că se bucură pentru punctul obţinut de Unirea la Zalău, însă este şi puţin dezamăgit, având în vedere că dejenii au fost foarte aproape de o victorie importantă


Marţi seara a avut loc restanţa dintre CS Volei Municipal Zalău şi Unirea Dej din Divizia A1 la volei masculin.

Deşi părea un meci la discreţia sălăjenilor, Unirea Dej a făcut un meci mare la Zalău şi a fost aproape de o victorie importantă. Unirea a condus cu 2 – 0 la seturi, dar în cele din urmă, Volei Municipal s-a impus cu 3 – 2.

La echipa din judeţul Cluj au evoluat şi trei sălăjeni.

Este vorba despre Tudor Magdaş, Paul Abrudan şi Paul Şomoi. Primul dintre aceştia a făcut un meci bun şi s-a arătat mulţumit de cum a jucat echipa sa. Totuşi, Tudor este şi puţin dezamăgit că echipa din Dej nu a putut obţine victoria, dar spune că este un punct important câştigat de dejeni.

„A fost un meci frumos împotriva echipei din Zalău. De fiecare dată mă simt foarte bine jucând în oraşul meu natal, în faţa publicului zălăuan. În primul rând, sunt fericit pentru jocul bun al echipei mele şi că am reuşit să câştigăm două seturi, respectiv un punct. Pe de altă parte, sunt puţin dezamăgit pentru că ne-am dorit foarte tare victoria. Contează foarte mult acest punct câştigat împotriva celor de la Volei Municipal, deoarece au un lot bun şi sunt o echipă importantă din campionat. Indiferent de problemele din club, ei au reuşit să-şi arate valoarea, dar nici noi nu ne-am lăsat mai prejos. S-a simţit foarte tare oboseala acumulată după drumul de la Galaţi, iar pentru că au amânat partida, ne-au dat puţin programul de odihnă şi de antrenament peste cap. Dar, în ciuda acestor factori, am reuşit să le ţinem piept, zic eu foarte bine”, ne-a declarat Tudor Magdaş.

Sursa foto: facebook Tudor Magdaş

You may also like

Leave a Comment