Responsive Menu
Add more content here...


Tudor Magdaş continuă la campioana României. „Îmi doresc să formăm din nou un grup unit alături de care să câştigăm cât mai multe trofee”

Voleibalistul zălăuan şi-a prelungit contractul cu Corona Braşov şi va evolua încă un sezon sub comanda lui Laurenţiu Lică

by Călin ONICAŞ
0 comment 433 views
A+A-
Reset

La 26 de ani, Tudor Magdaş are un CV demn de toată lauda, pe care şi l-ar dori orice sportiv. Voleibalistul zălăuan are nu mai puţin de patru titluri de campion în palmares, cu trei echipe – LMV Tricolorul Ploieşti, Arcada Galaţi şi Corona Braşov. Cu gruparea de pe Dunăre, zălăuanul a câştigat titlul de două ori, dar şi Cupa României şi Supercupa României.

În sezonul trecut, cu Tudor Magdaş la fileu, Corona Braşov a devenit campioana României din postura de echipă nou-promovată. Prestaţiile zălăuanului i-au mulţumit pe cei din conducerea grupării de sub Tâmpa, astfel că – pentru următoarea stagiune – cei de la Corona i-au propus prelungirea contractului.

Voleibalistul nu a stat mult pe gânduri şi şi-a prelungit înţelegerea pentru sezonul 2024 – 2025.

În anul 2018, pe când avea doar 19 ani, Tudor Magdaş a cucerit primul titlu la seniori, cu tricoul formaţiei LMV Tricolorul Ploieşti, cu care a câştigat chiar eventul.

A urmat frumoasa aventură de la Galaţi, unde zălăuanul şi-a mai trecut în palmares două medalii de aur, în 2022 şi 2023. Alte trofee câştigate cu Arcada au fost Supercupa României în 2021 şi Cupa României în 2022.

Din anul 2021, Tudor Magdaş face parte şi din lotul României, cu care a participat la un turneu final.

În noul sezon, în care va juca şi în Liga Campionilor, Corona Braşov mizează pe continuitate. Antrenorul Laurenţiu Lică se va baza în mare parte pe acealaşi lot, mai mulţi jucători alegând să continue la Braşov, precum Ewoud Gommans, Augusto Colito, Ştefan Lupu, Vlad Kantor, Filip Kovacevic sau Dusan Stojsavljevic.

“Sunt fericit să continuu alături de Corona Braşov și în noul sezon, acolo unde am reușit o performanță extraordinară alături de toţi cei ancorați în acest proiect frumos. Pentru noul sezon îmi doresc să formăm din nou un grup unit alături de care să câștigăm cât mai multe trofee, să reușim cât mai multe victorii și în competițiile europene, în așa fel sper să umplem din nou Sala Sporturilor din Braşov cu acel public cu care ne-am bucurat împreună la câștigarea campionatului. Aștept reîntâlnirea cu staff-ul și cu colegii mei, să venim cu forțe proaspete, cu dorința de muncă și sete de victorii”, a declarat Tudor Magdaş.

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 26 iunie.

You may also like

Leave a Comment